JK Saarepiiga kogus oma kodinad kokku, võttis südame rindu ning osales Pärnu Summer Cup 2024 turniiril U16 vanusegrupis.
Kuna meie mängijaid on piisavalt vähe, et võistkonda turniirile kokku saada, siis tulid appi meie sõbrad JK Tabasalust. Esmakordselt mängisime suurel väljakul 11 v 11 ja saime korraliku mängukooli.
Neli päeva ja kuus mängu. Lõpus võttis ikka kopsu kokku küll..
Esimene mäng läks puhtalt mängijate õigesse kohta paigutamisele ja liinidevahelise koostöö kokkuklopsimiseks. Teises mängus saime mängijad paika ja pealinlased ka saarlaste mängu veidike mängima. Kui esimesel päeval ei näinud me võimalust, et medalimängu sekkuda, siis kolmanda päeval tõestasid tüdrukud, et suudavad küll. Ja nii jõudsimegi finaali! 🔥
Kuna süües kasvab isu, siis ihkasime muidugi kuldmedaleid. Paraku tegime ise mõned vead ja vastane karistas need osavalt ära. Võit jäi suvepealinna võõrustajatele.
Tõestasime eelkõige endale, aga ka lapsevanematele, fännidele ja vastastele, et Saarepiigad oskavad mängida küll. Ka Eliitliiga tasemel 😉.
Meid on vähe, aga oskused on vägevad 🙌.
Täname JK Tabasalu mängijaid ja nende vanemaid, kes toetasid võistkonda igati. Isegi võistlussärgid pesti puhtaks 😀. Täname Melissa vanemaid (kogu pere), kes iga mäng olid kohal ja vedasid vett, tõid jääd, premeerisid jätsidega ja olid oma kohalolekuga toeks kogu võistkonnale 🩵.
Olid emotsionaalsed neli päeva, mis kulmineerusid finaalmänguga. Esmakordselt Rannastaadionil mänginud piigadel olid varahommikuse praamiga kohale sõitnud ka pered, kes andsid veel ekstra jõudu vastu pidada 🩵🔥🙌.
Kokkuvõttes saime kuuest mängust 3 võitu, 1 viigi ja 2 kaotust. Lõime 12 väravat ja lasime 3.
➡️https://turniir.ee/summercup2024/fixtures?class=2740
Mängisime koosseisus:
Karolin Kuuder (vv), Kätrin Kuuder, Meele Kelder, Erika Viil, Säde Sepp, Melissa Rei, Eva Kätliin Leidas (K), Emma Liisi Leidas, Saara Põld, Grete Reila, Kristelle Ojakõiv, Teresa Tohver, Mia Aedmäe.
Nüüd väike puhkus ja seejärel jätkame liigamängudega.
🩵🩵🩵
📸 Kadri Aedmäe
📸 Kateriin Kuusk