Kui hooaja algus sujus kenasti ning esimesest kolmest mängus suudeti vastaseid võitu, siis edasi nii roosiliselt pole läinud.

Kui vaadata statistikat, siis viimasest viiest! mängust on suudetud võtta tabelisse vaid 1 punkt, mis on ikka selgelt vähe. Viiesti mängust neli kaotust ning kõik vaid üheväravalise vahega annab tunnistust, et ees on vaja teha muudatusi. Ründajad ei leia enam väravat üles ning ei suuda ka tekkinud võimalusi realiseerida. Oleme viimastel mängudel läinud ka kolmelt kaitsemängijalt kahe peale, et suurendada ründejõudu, kuid seegi pole veel edu toonud.

Hooaja teine pool algas kohe kaotusega kõigepealt FC Flora ning siis Tartu Tammeka vastu. Mõlemad mängud võidetavad. Viimane mäng oli kohe eriti valus, kuna enda võimalusi ei suudetud ära lüüa. Selle mängu ettevalmistus ja sõit algas päev varem.. Ruumi oli meeletult palju, aga enda puuted vedasid alt. Nüüdseks on võistkonda tabanud ka vigastuste laine, kus kaks kaitsemängijat on pikalt väljas ning varumängijaid enam pole.

Mis muud, kui hoolega trenni, kus saame parandada oma ründetööd.

Meid saab näha pühapäeval, 21.08 Viimsis, kui kohtume kelle muu, kui Viimsi MRJK võistkonnaga.